AWD Autó Kft. - A Subaru Specialista

Az AWD Autó Kft. vezetője Zóni Zsolt, akit a Subaru Klub tagok Pumukliként ismerhetnek. Az Ő Subaruk iránti érdeklődéséből, rajongásából indult a vállalkozás, mely már több mint 10 éves múltra tekint vissza. Jelenlegi telephelyünkön 5 éve fogadjuk az érdeklődőket. Fő profilunk az új Subaru gépjárművek forgalmazása, emellett forgalmazunk használt, de fiatal, kevés kilométert futott Subarukat és igény szerint vállaljuk más gyártmányú gépkocsik beszerzését is. Számunkra fontos, hogy ügyfeleink hosszú távon elégedettek legyenek a kereskedésünkben vásárolt autóval, ezért csak megbízható forrásból származó, kifogástalan állapotú gépkocsikat kínálunk. Új és használt gépkocsi vásárlása esetén is a kapcsolódó szolgáltatások teljes körét kínáljuk vevőinknek. Igény esetén segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb finanszírozási formát, ajánlatot és a biztosítók kínálatából a legkedvezőbb kötelező és casco biztosítási ajánlatot, majd intézzük a szerződéskötést.

Vállaljuk továbbá az eredetvizsgálat- és okmányirodai ügyintézést is, valamint gyári tartozékok és alkatrészek beszerzését.
Az AWD Autó Kft. célja, hogy a szakmai múltnak és hozzáértésnek, az udvarias, kedves kiszolgálásnak és a Subaru jellemzőinek köszönhetően elégedett, boldog autótulajdonosok guruljanak ki gépkocsijukkal a kereskedés kapuján, majd térjenek vissza akár azért, hogy egy kávé mellett elmondják az autóval kapcsolatos tapasztalataikat - hiszen a visszajelzés számunkra nagyon fontos -, vagy azért, hogy a következő autójuk megvásárlása előtt is kikérjék véleményünket, ajánlatunkat.

Rólunk mondták

Az előttem szólokkal csak egyetérteni tudok. Korábban nem hittem volna el, hogy ma Magyarországon ilyen minőségi autókereskedés van. Korrekt, udvarias, minőséget ad, biztos helyről, versenyképes áron. Személyre szabott a kiszolgálás, odafigyel a vevőre, figyelembe vesz minden körülményt, igényt. Használt autó bizományos eladás intézése előtt is csak kalapot tudok emelni.

Pozsonyi Zsolt

Írja meg Ön is véleményét!